Voor uitvaartverzorgers

Het crematorium Ommeland en Stad ligt op steenworp afstand van de stad Groningen, tussen de wijk Ter Borch in Eelderwolde en de A7 bij Hoogkerk. Er staat onder meer een grote en lichte ceremonieruimte met 156 zitplaatsen voor uw uitvaarten ter beschikking, evenals vier opbaarkamers, een familiekamer en een sfeervolle foyer. Het vrij toegankelijke park van 4 hectare is geschikt voor verschillende soorten asbestemming en er is ruimte voor rust en bezinning.

Crematie aanmelden
Bel (050) 211 19 36
(maandag t/m zondag
8.00 tot 22.00 uur)

Wij geloven dat iedereen de tijd, ruimte en vrijheid moet krijgen voor het vormgeven van een afscheid zoals de overledene, zijn familie en vrienden het willen. Daarom hanteren wij één tarief voor afscheidsceremonies. Bovendien is het crematorium Ommeland en Stad 7 dagen per week geopend, ook in de avonduren.

Wij geloven ook in het opbouwen van een duurzame relatie met klanten. Crematorium Ommeland en Stad is onderdeel van een kleine organisatie. U als uitvaartondernemer kunt daarom altijd bij ons terecht om de persoonlijke wensen van uw klanten door te spreken. Zo faciliteren wij samen duurzame herinneringen, op een zo duurzaam mogelijke manier. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding?
Neem dan per mail contact op met onze manager, Antoinette Rutgers, of via telefoonnummer (050) 211 19 36.

Bekijk voor meer informatie ook onze huisregels.

Menu