Ceremonieruimte

De grote en lichte ceremonieruimte heeft 156 zitplaatsen en kan worden uitgebreid met 100 staanplaatsen. Bij hele grote gezelschappen kan de plechtigheid ook in de foyer op beeldschermen worden gevolgd. Hoe groot het aantal belangstellenden ook is, iedereen kan altijd bij ons terecht.

Vanuit de ceremonieruimte kijken de genodigden uit over de vijver en het gedenkpark. We beschikken over een moderne audiovisuele installatie waarop het mogelijk is muziek af te spelen en (foto)presentaties te tonen. Er is keuze uit een uitgebreide selectie muziekstukken, maar zelf muziek aanleveren kan natuurlijk ook. Er mag tevens live muziek ten gehore worden gebracht; hiervoor kunt u ook onze Kawai vleugel huren.

Van de plechtigheid kan op verzoek een opname worden gemaakt. Ook bieden we de mogelijkheid om live te streamen, zodat de plechtigheid vanaf een andere locatie kan worden gevolgd.

Ringleiding
Onze ceremonieruimte is uitgerust met een ringleiding. Stichting Hoormij heeft de ringleiding getest en crematorium Ommeland en Stad beloond met een NVVS-certificaat. Er is een kwalitatief goede ringleiding aanwezig en men kan op elke plek in de ceremonieruimte een goede weergave verwachten.

Menu