Aanwezig op Jaarbeurs Roden

Crematorium Ommeland en Stad is vertegenwoordigd op de NoorderExpo, een beurs om te beleven – 21 t/m 25 september 2018.

Ervaar zelf de gezellige NoorderExpo (voorheen Jaarbeurs van het Noorden). Met trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion, beauty & gezondheid, wonen, vrije tijd, duurzaamheid en nog veel meer. Proef, shop en geniet van de prachtige en bijzondere producten en de boeiende informatie. Maar geniet ook van de live optredens, de modeshows en de productpresentaties op en om het podium. De NoorderExpo brengt mensen in een rustige, sfeervolle omgeving bij elkaar. Een ‘totale beleving’, een beurs die veel meer is dan alleen productvoorlichting.

Op een gezellige terras is een ‘ware proeftuin’. Hier presenteren we exclusieve producten waaronder diverse soorten bier, kwaliteitswijnen en heerlijke tapas. U kunt er natuurlijk ook terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak.

Wij staan u graag te woorden tijdens de NoorderExpo. Meer informatie vindt u op de website van Jaarbeurs Roden.

Menu